fbpx

Face-to-Face Coaching

Face-to-Face Coaching

Door één-op-één coaching help ik je met het bereiken van je sportieve doelen.

Face-to-Face – Optie 1

Wil je je jezelf graag fysiek uitdagen en ben je gemotiveerd om je training en voeding te optimaliseren om de beste resultaten te behalen? I’m your man! 

Hoe gaan we te werk? 

Na een bespreking over je huidige levensstijl en doelen, wordt in kaart gebracht wat je exact zal moeten doen om je doelen te bereiken. Het resultaat is je ideale voedings- en trainingsplan! 

Iedere twee weken is er een consultatie. Tijdens deze consultatie doen we een vetmeting en brengen we je progressie in kaart. Aan de hand daarvan passen we je persoonlijk schema aan zodat je jezelf steeds kan blijven uitdagen. 

Tijdens deze periode krijg je toegang tot een persoonlijke app met je eigen voedings- en trainingsschema’s. Deze app stelt je in staat om de voedingsschema’s zelf aan te passen en aan te vullen zodat je flexibel kan dieëten binnen de vooropgestelde calorieën en macronutriënten. 

Prijs: €90 per maand via domiciliëring. (Minimum 3 maanden) 


Face-to-Face – Optie 2

Het is van groot belang dat je tijdens je off-season kwaliteitsvolle massa opbouwt. Dit wil zeggen: maximale spiermassa en minimale vetmassa. Op deze manier zal je een verbeterde fysiek hebben tijdens het volgend wedstrijdseizoen. Let’s grow together!

Hoe gaan we te werk? 

Tijdens de eerste consultatie stellen we een voedings- en trainingsschema op. Deze schema’s zijn er op gericht dat je ook buiten het seizoen je fysiek blijft behouden. 

Iedere maand zitten we samen om je progressie te meten en te bespreken. Tussendoor kan je me altijd vragen stellen via Whatsapp of via e-mail. 

Tijdens deze periode krijg je toegang tot een persoonlijke app. Deze app geeft je toegang tot je persoonlijke trainingsschema’s en stelt je in staat om je voedingsschema’s zelf aan te passen en aan te vullen zodat je flexibel kan dieëten binnen de vooropgestelde calorieën en macronutriënten. 

Prijs: €55 per maand via domiciliëring. (Minimum 3 maanden)

IMG_2608

Interesse?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Social Media

Volg ons

Volg ons via Instagram en blijf op de hoogte van alle updates binnen #teamwinnelinckx!