fbpx

TEAMWINNELINCKX COACHING

OUr services

ONLINE COACHING

Bereik je sportieve doelstellingen op een effectieve manier door middel van online coaching.

Na een online bespreking over je huidige levensstijl en doelen, wordt in kaart gebracht wat je exact moet doen om je doelen te bereiken. Het resultaat is je ideale voedings- en trainingsplan!

De opvolging verloopt via mail. Tijdens een check-in stellen we gerichte vragen en zorgen foto’s voor een duidelijk beeld van je progressie. Op basis van je voortgang worden je persoonlijke schema’s geoptimaliseerd zodat we de beste resultaten kunnen behalen.

Tijdens deze periode krijg je toegang tot een persoonlijke app. Deze app geeft je toegang tot je persoonlijke trainingsschema’s en stelt je in staat om de voedingsschema’s zelf aan te passen en aan te vullen zodat je flexibel kan dieëten binnen de vooropgestelde calorieën en macronutriënten.

Online coaching Optie 3

Gepersonaliseerde voedingsschema en keuze uit bijna 50 trainingsschema’s in de #TeamWinnelinckx app. Door middel van de #TeamWinnelinckx App kan je zelf variëren qua voeding binnen de vooropgestelde calorieën en macronutriënten. Geen tussentijds contact via email en geen check-in
Prijs: €14,99 / maand via domiciliëring. Minimum 3 maanden.

STARTEN MET TEAMWINNELINCKX COACHING?

Vul >> dit formulier << in en wij contacteren je.

Eenmalige opmaak voedings- en trainingsschema

Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste voedingskeuzes en weet je niet goed welke oefeningen je best doet in de fitness om je doelen te bereiken? I got you covered!

Hoe gaan we te werk?

Na een online bespreking over je huidige fysiek en doelen, wordt in kaart gebracht wat je exact moet doen om je doelen te bereiken. Het resultaat is je ideale voedings- en trainingsschema waarmee je zelf mee aan de slag kan.

Dit pakket bevat geen persoonlijke opvolging.

Prijs: €50

INTERESSE?

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
volg ons

Volg ons en blijf op de hoogte van alle updates binnen
#teamwinnelinckx!

#TEAMWINNELINCKX

“You will not always be motivated.
You have to learn to be disciplined!”

© 2021 Team Winnelinckx, All Rights Reserved • Privacy • Cookie Policy